Lajikokeilut yrityksille, yhteisöille ja porukoille

Kesällä lajikokeilut järjestetään luonnonkauniilla Mukkulan jousiammuntaradalla. Kuva: Harri Halmejärvi

Jousiammuntaan pääset tutustumaan yksin tai ryhmissä. Lajikokeilussa ammutaan vastakaarijousella ilman tähtäintä, ns. vaistolla. 
Jousi, nuolet ja muut varusteet tulevat järjestäjältä.

Lajikokeilu kestää noin 2 tuntia ja sen aikana käydään läpi turvallisuusasiat, opetetaan jousiammunnan perustekniikka, annetaan henkilökohtaista ohjausta ja tietysti ammutaan ahkerasti.

Lajikokeiluita järjestämme 12 vuotiaille ja sitä vanhemmille. 
12-14 vuotiaille vain vanhemman/huoltajan osallistuessa myös.
Yläikärajaa ei jousiammunnassa ole.

Kesäharjoituskaudella toukokuusta syyskuuhun lajikokeilut järjestetään Mukkulan jousiammuntaradalla, Ritaniemen puistotie, Lahti.

Mukkulassa järjestettävät lajikokeilut pystymme aikataulullisesti järjestämään monipuolisen hyvin päivällä, illalla ja viikonloppuisin. Mukkulassa pystymme ottamaan lajikokeilukerralle n. 12- 14 henkilöä kerrallaan.
Jos porukkasi on isompi, voidaan porukka jakaa kahteen osaan. Sillä aikaa kun toinen puoli ampuu, toinen voi viettää picnikkiä tms.

Varustautumisohje lajikokeiluun osallistuville: 
Normaali säänmukainen varustus. Ylävartalon vaatetus tulee olla vartalonmyötäinen.

Lajikokeilu voidaan järjestää periaatteessa säässä kuin säässä. Kovassa vesisateessa homma ei tietty ole niin kivaa, mutta se on tehtävissä.

Ukkosen sattuessa ei voida ampua ulkona.

Jonkinlaisena rajoittavana tekijänä meillä on se, että lajikokeilujen ohjaajat tekevät ohjaustöitä ns. harrastuspohjalta. He ovat töissä, koulussa jne. Päiväsaikaan tapahtuvat lajikokeilut ovat mahdollisia, kunhan niistä on sovittu hyvissä ajoin.

Laita tiedustelu ja kysy hinta.

Lisätietoa saat lahdenvasama@gmail.com